Nieuwe corona maatregelen per 25 september 2021

Nieuws afbeelding

Beste leden, ouders/verzorgers van,

Vanaf 25 september kunnen we zonder de verplichte 1,5 meter maatregel. Zo kan de horeca weer op maximale capaciteit open en worden ook de overgebleven maatregelen voor de sport losgelaten. Er gelden wel een aantal uitzonderingen voor sportkantines en dus ook bij Civicum.

Allereerst is het op zaterdag niet toegestaan om binnen zittend eten of drinken te nuttigen voor iedereen boven de 13 jaar. Het clubhuis is wel open voor het afhalen van eten en drinken voor mensen boven de 13 jaar. 
Op zaterdag zullen wij dan ook geen gebruik maken van het coronatoegangsbewijs. 

Op zondag maken wij wel gebruik van het coronatoegangsbewijs. De voorkant van het clubhuis is open voor afhaal zonder coronatoegangsbewijs. De toiletten zijn ook bereikbaar. In de voorkant van het clubhuis mag geen eten en drinken zittend genuttigd worden door mensen boven de 13 jaar.
De achterkant van het clubhuis is afgezet met een lint en alleen toegankelijk voor mensen met een coronatoegangsbewijs. In de achterkant mag het eten en drinken wel zittend genuttigd worden door mensen boven de 13 jaar na het scannen van het coronatoegangsbewijs.

Wanneer er geen coronatoegangsbewijs nodig is:
Voor het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken.
 
Voor de leden die op zondag bardienst hebben is het handig vast onderstaande app te downloaden.
CoronaCheck Scanner
Met de CoronaCheck Scanner controleer je de geldigheid van het coronabewijs van de bezoeker en of de gegevens op jouw scherm dezelfde hetzelfde zin als op het identiteitsbewijs. Op https://coronacheck.nl/nl/scanner lees je meer informatie over het gebruik van de CoronaCheck Scanner en vind je waar je deze kunt downloaden.

Het Bestuur


Van het bestuur | 23 September