VACATURE: TRAINER-COACH DAMES 1 (VA. SEIZOEN 22-23)

Nieuws afbeelding

VACATURE TRAINER-COACH DAMES 1 (SEIZOEN 2022-2023)

Voor onze Dames 1 selectie zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer-coach vanaf seizoen 2022-2023.

Over Dames 1

Civicum is een relatief kleine hockeyvereniging met ongeveer 400 leden in Cuijk (NB). Binnen de damesafdeling kent de club een Dames 1, Dames 2 en Jong Dames 1. Civicum is een gezellige familieclub gericht op samenhorigheid middels drie pijlers; #samenSPORTEN, #samenDELEN en #samenPRESTEREN.

De huidige Dames 1 selectie komt uit in de 1e klasse (Oost). Civicum Dames 1 speelde van oudsher voornamelijk in de 3e klasse, werd daar in 2014 kampioen en speelde vervolgens drie jaar in de 2e klasse om daar te promoveren naar de 1eklasse in 2017. Het merendeel van de huidige selectie speelt al lange tijd in dit team en is onderdeel geweest van het kampioenschap in de 3eklasse. Dames 1 is daarmee een team dat vanuit collectiviteit zich heeft opgewerkt naar de huidige klassering.

Civicum dames 1 is en hecht vriendinnenteam met sterke onderlinge banden, maar ook een team dat altijd openstaat voor nieuwe aanwas. Een team met grote inzet dat graag wil leren en hard (voor elkaar) werkt. Duidelijke prioriteit in het team is dat de meiden zo goed mogelijk willen hockeyen en presteren, maar dat plezier in het spelletje voorop staat. Naast het samen hockeyen deelt het team ook graag haar tijd samen buiten de lijnen. Zo geldt de visie van de club #samenCIVICUM ook zeker voor Dames 1.

Waar zijn wij naar opzoek?

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste trainer-coach die opzoek is naar een nieuwe uitdaging. Iemand met een duidelijk en gestructureerd plan. Een trainer-coach die hockeyinhoudelijk boven de groep staat en onze Dames 1 hockeyend verder kan brengen. De meiden wensen duidelijkheid, gedrevenheid en leiderschap vanuit de teambegeleiding. Daarbij hecht het team waarde aan eerlijke en open communicatie. Concreet zijn wij op zoek naar:

  • Trainer/coachervaring minimaal in de 2e klasse
  • Iemand die past binnen de cultuur en processen van een kleine vereniging
  • Een duidelijke visie op te spelen tactiek
  • Iemand met een juiste balans in duidelijkheid & gedrevenheid op het veld en gezelligheid/amicaliteit buiten het veld.

Heb je interesse in of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Martijn van Hoof van de TC via [email protected]. Reageren kan tot en met 24 april 2022.


Heren 1 & Dames 1 | 25 Maart