VACATURE: TRAINER-COACH HEREN 1 (VA. SEIZOEN 22-23)

Nieuws afbeelding

VACATURE: TRAINER-COACH HEREN 1 (SEIZOEN 2022-2023)

Voor onze Heren 1 selectie zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer-coach vanaf aankomend seizoen (2022-2023).

Over Heren 1

Civicum Heren 1 is op dit moment actief in de 3deklasse. We willen als team graag promoveren en zijn op dit moment goed op weg om dit te realiseren. We hopen volgend seizoen dan ook actief te zijn in de 2deklasse.

De huidige selectie bestaat uit een goede mix van ervaren krachten en jong talent. Voor sommige jongens is dit het eerste seizoen in heren 1 terwijl anderen al meer dan 10 jaar deel uitmaken van deze hechte groep. We willen als team graag goed presteren en het maximale eruit halen en ondertussen een hoop plezier hebben met elkaar. Dit plezier vinden wij belangrijk op het veld, maar ook zeker erbuiten.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven trainer-coach die met ons de volgende stap kan zetten in onze ontwikkeling als team. Iemand die ons technisch en tactisch beter kan maken en sterk is op het gebied van communiceren. Verder hechten we waarde aan iemand die ook na de wedstrijd sociaal betrokken is bij het team en de club. Concreet zoeken wij het volgende:

  • Ervaring met senioren mannenteams (liefste minimaal 2de klasse)
  • Technisch en tactisch goed onderlegd, waar iedereen van kan leren
  • Gedreven en op goede prestaties gericht met oog voor plezier
  • Natuurlijk overwicht ten opzichte van het team
  • Goede communicatievaardigheden

Heb jij interesse in of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Martijn van Hoof van de TC via [email protected] Reageren kan tot en met 30 april 2022.


Heren 1 & Dames 1 | 31 Maart