Ledeninformatie

Alle relevante informatie over lid worden, lidmaatschap, benodigdheden en alles wat bij lid zijn van Civicum komt kijken lees je op deze pagina en in onze welkomstinformatiebrochure.

Klik hier voor de brochure en lees gerust alle informatie door.

Klik hier als je meer wil weten over #samenCIVICUM, de identiteit van onze vereniging..

 

Contributie

De contributie wordt conform de KNHB richtlijnen geheven op basis van leeftijdscategorieën. Let op; dit hoeft niet altijd gelijk te zijn aan de teamindeling. De peildatum voor de leeftijdscategorie is 1 oktober.

Jongste jeugd

Benjamins/ O6-jeugd

€80

 

O8-jeugd (voorheen F)

€100

 

O9-jeugd (voorheen E6)

€131

 

O10-jeugd (voorheen E8)

€161

Jeugd elftallen

O12-jeugd (voorheen D)

€161

 

O14-jeugd (voorheen C)

€171

 

O16-jeugd (voorheen B)

€194

 

O18-jeugd (voorheen A)

€194

Senioren

Senioren-elftallen

€242

 

Dames Donderdag

€170

 

Hockey 7

€170

 

Trim-/ trainingslid

€150

Overig

Rood-groen hart sponsorlid

€50

De contributie wordt standaard in 3 termijnen geïnd, te weten oktober-november, december-januari en februari-maart.Tegelijkertijd met de eerste contributietermijn/ contributiefactuur wordt de jaarlijkse bijdrage shirtregeling in rekening gebracht (seizoen 2022-2023 €12,50).

Indien je onverhoopt een gele/ rode kaart krijgt tijdens een wedstrijd, brengt de KNHB hiervoor administratiekosten in rekening bij de club, welke verhaald worden op de betreffende speler. Als dit het geval is, staan deze kosten separaat op de factuur vermeld.


 

Afmelden

Je bent lid voor een geheel seizoen (dus van zomerstop tot zomerstop). Tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is in principe niet mogelijk. Je dupeert hiermee je team en de club, die beiden uitgaan van jouw lidmaatschap voor het hele seizoen (hier zijn bv. de teamindeling en KNHB-inschrijving op gebaseerd). Mocht je hier toch tussentijds toe besluiten blijf je het gehele seizoen contributieplichtig.Wil je je lidmaatschap opzeggen? Doe dit dan voor 1 juni door een mail te sturen aan [email protected]. Doe je dit later? Dan ben je contributieplichtig voor het volgende seizoen.

Ben je van mening dat er voor jouw specifieke situatie een uitzondering zou moeten gelden, dan kun je hiervoor een verzoek indienen, wat het betstuur zal beoordelen. Doe dit dan, waar mogelijk, ruimvan tevoren (dus voordat je in het buitenland studeert of die lang geplande operatie hebt ondergaan).