#samenCivicum

#samenCIVICUM is de identiteit van Civicum. Waar staat onze vereniging voor?

 

#samenCIVICUM vat onze vereniging in één term samen. Samen zijn we Civicum. Dat doen we middels 3 peilers:

#samenSPORTEN

#samenDELEN

#samenPRESTEREN

 

Want dat is het belangrijkste: we sporten samen, delen samen en presteren samen.

 

#samenSPORTEN

Civicum is een sportvereniging. Het is in eerste instantie de sport die ons verbindt. Hockey is het haakje waar we alle andere activiteiten aan ophangen. Binnen de afzonderlijke teams en binnen de club als geheel. In en buiten het hockeyveld stellen we ons sportief op. We hebben respect voor onze teamgenoten, voor onze clubgenoten, voor scheidsrechters en voor onze tegenstanders.

 

#samenDELEN

Civicum is een veilige omgeving, waar we lief en leed kunnen delen. We vieren samen onze successen, maar we zijn er ook voor elkaar als het even tegenzit. Op het sportieve front en op het persoonlijke vlak. Als jou iets dwarszit, dan kun je daar binnen onze club altijd bij iemand mee terecht. De taken en verantwoordelijkheden die het lidmaatschap van een sportvereniging met zich meebrengen, proberen we zo eerlijk mogelijk te verdelen.

 

#samenPRESTEREN

Bij Civicum is er voor iedereen ruimte om op zijn of haar eigen niveau te presteren. We proberen steeds beter te worden en continu het beste in onszelf en in elkaar naar boven te halen. Door zelf hard te trainen, door anderen te coachen, door ons in te zetten voor elkaar. Op die manier krijgen we samen veel gedaan. Op het hockeyveld, binnen de club en in de maatschappij.


Klik op de link voor meer informatie.