Sponsor mogelijkheden

CMHC Civicum heeft een sponsorplan opgesteld met daarin bestaande, maar ook zeker de nieuwe sponsor opties. Naast de reeds bestaand sponsoropties willen we meer ruimte geven aan sponsoren om specifieke doelstellingen uit het Civicum beleidsplan te steunen.

Een belangrijk ingezette lijn is het goed begeleiden van onze jeugd, van A tot en met de Benjamins. Hiervoor zijn extra trainers en begeleiders ingezet die gemotiveerd bezig zijn en hopelijk zich voor langere tijd willen toeleggen op hun taak.

Uiteraard vraagt dit om extra financiƫle middelen. Hiervoor heeft CMHC Civicum een aantal verschillende pakketten opgesteld waardoor er vanuit verschillende invalshoeken en achterliggende gedachten een bijdrage geleverd kan worden door zowel bedrijven als particulieren:

 

Opleidings-sponsorpakket.
Speciaal hiervoor is hetOpleidings-sponsorpakketontwikkeld. Laagdrempelig, geen contracten, gewoon een gerichte bijdrage om onze jeugd naar een hoger niveau te tillen.

We nodigen bedrijven en particulieren daarom uit Civicum te ondersteunen. I.v.m. de nodige administratie hebben we een ondergrens. Alle bijdrages boven de € 100 zijn welkom voor het Opleidings-Sponsorpakket.

Uw donatie wordt kenbaar gemaakt op een speciaal hiervoor ontwikkeld sponsorbord wat een prominente plek krijgt in het clubhuis.

Verder blijven we natuurlijk de vertrouwde sponsoropties bieden zoals:

Hoofdsponsor

Deze uiterst belangrijke groep ondersteund de senioren teams.

Een verbintenis voor langere tijd waarover wij als sponsorcommissie u graag persoonlijk toelichting geven.

Bordsponsoring

Ideale manier om je bedrijf bij de Civicum leden (en gasten) onder de aandacht te brengen.
Spreek een van de sponsorcommissieleden aan en vraag naar de mogelijkheden.