REMINDER: 360SportsIntelligence gebruikerstraining

Nieuws afbeelding

Beste coaches en/of trainers,

Wellicht hebben jullie het al via social media, op de velden, in de wandelgangen of tijdens een biertje vernomen, maar het 360SportsIntelligence camerasysteem is sinds 2-3 weken operationeel en heeft tijdens deze testperiode al vele mooie beelden, goals en acties opgeleverd.

Alle wedstrijden op veld 1 kunnen worden opgenomen om te gebruiken bij (voor)besprekingen, doelpunten of acties van de week, scheidsrechtersopleidingen, etc.

Leuk en leerzaam om de spelers ook d.m.v. beeldmateriaal te laten zien wat er goed gaat en wat nog voor verbetering vatbaar is. Daarnaast is het natuurlijk enorm leuk om je doelpunten en/of andere mooie acties als speler terug te kunnen zien en eventueel door te sturen naar het communicatieteam van Civicum voor gebruik op social media.

Op maandag 11 november hebben we samen met 360SportsIntelligence van 20.45-22.00 een instructieavond ingepland . Hier zal uitgebreid in worden gegaan op alle mogelijkheden die het 360SportsIntelligence systeem ons kan bieden. Houd deze datum dan ook alvast vrij in uw agenda en meld je aan via het onderstaande mail adres.

Wilt u toegang tot de beelden van uw team(s)? Mail dan naar:

Thijs Derks of Pim Schipper [email protected]

Dan zullen zij ervoor zorgen dat jullie toegang krijgen, incl. handleiding en de richtlijnen hoe om te gaan met het systeem.

Ook voor eventuele andere vragen omtrent het 360SportsIntelligence systeem kunt u contact met hen opnemen.


Communicatie commissie | 4 November