Sportparken gesloten

Nieuws afbeelding

Zoals al eerder aangegeven is het sportpark van Civicum i.v.m. de corona-crisis gesloten. 

Zoals eerder gemeld heeft het bestuur van Civicum het besluit van het kabinet overgenomen, hetgeen betekent dat alle activiteiten bij Civicum tot 7 april niet door gaan en het sportpark ook gesloten is.  Helaas moeten wij constateren dat de afgelopen dagen, ondanks dit verbod, niet iedereen zich hieraan houdt.

Bij deze geven wij nogmaals aan dat tot 7 april het sportpark van Civicum (maar ook dat van SIOL en JVC Cuijk!) verboden gebied is voor iedereen! Het is uitdrukkelijk verboden om je op het terrein van Civicum te begeven en hiervan gebruik te maken. Door de overheid wordt hier ook op gecontroleerd en als er mensen op het sportpark aan het hockeyen zijn, kunnen er grote boetes worden opgelegd. Civicum aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid en zal eventuele schade die hierdoor ontstaat ook 1 op 1 verhalen op diegenen die dat veroorzaken.  

Het bestuur van Civicum hoopt dat iedereen doordrongen is van de ernst van de zaak en zich houdt aan de maatregelen van het kabinet en de instructies die van de zijde van het RIVM en de overheid worden gepubliceerd. Alleen dan is een zo spoedig mogelijke hervatting van onze sportieve activiteiten mogelijk. Wij zien dat die instructies op heel veel andere gebieden juist wel heel goed worden nageleefd, dat is ook nodig, want alleen met elkaar kunnen we deze onwerkelijke crisis ook het hoofd bieden. 

SAMEN CIVICUM

https://www.fieldmanager.nl/article/32605/boete-lonkt-voor-clubs-die-sporters-nog-toegang-geven-tot-terrein


Van het bestuur | 18 Maart