Vacature Trainer-coach Dames 1 va. seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding

VACATURE TRAINER-COACH DAMES 1

 

Voor onze Dames 1 selectie zijn wij op zoek naar een nieuwe trainer/coach vanaf seizoen 2021-2022.

 

Over Dames 1
Civicum is een relatief kleine hockeyvereniging in Cuijk (Noord-Brabant) met een kleine 400 leden. Binnen de damesafdeling kent de club een Dames 1, Dames 2 en Jong Dames 1.

 

De huidige Dames 1 selectie komt uit in de 1e klasse. Civicum Dames 1 speelde van oudsher voornamelijk in de 3e klasse, werd daar in 2014 kampioen en speelde vervolgens 3 jaar in de 2eklasse om daar te promoveren naar de 1e klasse in 2017. Het merendeel van de huidige selectie speelt al lange tijd in dit team en is onderdeel geweest van het kampioenschap in de 3e klasse. Dames 1 is daarmee een team dat vanuit collectiviteit zich heeft opgewerkt naar de huidige klassering. De eerste 2 seizoenen in de 1e klasse heeft Dames 1 tegen degradatie gespeeld, de afgelopen 2 seizoenen, die wegens COVID-19 niet volledig zijn uitgespeeld, werd ingezet op eerdere handhaving en een ontwikkelfase richting de middenmoot.

 

Dames 1 is een hecht vriendinnenteam dat altijd openstaat voor nieuwe aanwas. Duidelijke prioriteit in het team is dat de meiden zo goed mogelijk willen hockeyen en presteren, maar dat plezier in het spelletje voorop staat. Het team deelt ook graag haar tijd samen buiten de lijnen. Zo geldt de visie van de club #samenCIVICUM ook zeker voor Dames 1. Dit team wil graag samen SPORTEN, samen DELEN en samen PRESTEREN.

 

Waar zijn wij naar op zoek?
Binnen de lijnen is Dames 1 op zoek naar duidelijkheid, gedrevenheid en leiderschap vanuit de teambegeleiding. Dames 1 is op zoek naar iemand die hockey inhoudelijk boven de groep staat en hen hockeyend verder kan brengen. Concreet zijn wij op zoek naar:

  • Trainer/coachervaring minimaal bovenin de 2e klasse.
  • Iemand die past binnen de cultuur en processen van een kleine vereniging.
  • Een duidelijke visie op de te spelen tactiek.
  • Iemand met een juiste balans in duidelijkheid & gedrevenheid op het veld en gezelligheid/amicaliteit buiten het veld.

 

Dames 1 heeft als doelstelling voor de komende 3 jaar gesteld dat zij als middenmoter in de 1e klasse wil spelen met inhoudelijk een focus op individuele tactische en technische ontwikkeling om zo bij te dragen aan de collectieve ontwikkeling en prestatie. Het team licht deze visie graag verder toe in een eventueel persoonlijk gesprek.

 

Heb je interesse in of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Martijn van Hoof van de TC via [email protected]. Reageren kan tot en met 19 mei 2021.


Heren 1 & Dames 1 | 19 April