Vacatures

Jeugdcommissie - Activiteitencommissie
Help jij bij het organiseren van leuke jeugdactiviteiten?!

De activiteitencommissie jeugd is onderdeel van de jeugdcommissie binnen Civicum. De commissie organiseert gedurende het seizoen diverse activiteiten voor de jeugdleden. De commissie is hiervoor op zoek naar vrijwilligers die zich hier bij willen aansluiten! Elke bijdrage is welkom!

Taken van de activiteitencommissie
De activiteitencommissie heeft als doel om leuke activiteiten te organiseren voor de jeugd waarbij plezier voorop staat, waardoor het nóg leuker is om te hockeyen. Zo willen we onze jeugdleden en hun ouders extra binden en boeien. #samenCIVICUM betekent immers samen sporten, delen en presteren! Zo leveren we hopelijk ook een mooie bijdrage aan ledenbehoud.

De activiteiten variëren van grotere evenementen zoals jeugdtoernooien tot kleinere evenementen zoals Pietentraining, een Paasactiviteit of een pannenkoekenavond. In de toekomst willen we ook graag eens een hockeykamp, keeperclinic en familietoernooi organiseren en daarvoor kunnen we heel goed extra hulp gebruiken! Ongeveer 1x per 6 weken vindt een overlegmoment plaats over de activiteiten die we tegenkomen en willen organiseren.

Wat krijg je ervoor terug?
Vind je het leuk om organiserend bezig te zijn en de jeugd van leuke activiteiten te voorzien? Dan zoeken we jou! Daar komt bij dat je meteen andere ouders en vrijwilligers leert kennen die ook meehelpen, je de vereniging beter leert kennen en de bijdrage van de commissie beloond wordt met een stel enthousiaste jeugdleden!

Heb je interesse om deze rol op je te nemen of vragen hierover? Neem dan gerust contact op met onze secretaris Marieke Peeters via [email protected] of direct met de jeugdcommissie via [email protected]