Teams & schema's
Selecteer een team
Selecteer een schema
Uitslagen
D2 Mixed Hockey Club Heesch D2 1-5
H2 V.M.H.C. Geel-Zwart H3 1-9
Vet A Nuenen HB 3-7
Alle verslagen  Alle uitslagen
Agenda
28-8  Clinic Kampong voor E8 en
31-8  Oefenwedstrijden 11-tallen
Hele agenda


terug naar vorige pagina


Dames 1- HCAS D1 : 3 - 3 
 

Civicum D1 – HCAS D1: 3-3 (3-1)

 

Nadat we in de voorbereiding soms wat pit misten tijdens de wedstrijden, wilden we de goede inzet van vorige week deze week doortrekken. Bovendien vielen belangrijke punten te halen tegen nummer 8 HCAS, waarvan we de vorige keer zuur net aan 3-2 verloren hadden. Dat in combinatie met een mooie dag vol activiteiten en feest op de planning op het Kuukse hockeyterrein betekende dat wij erop gebrand waren 3 (doel)punten te gaan scoren.

 

De eerste helft was goed. We zaten kort op de tegenstander en ons spel was verzorgd. Beide teams creëerden een en ander, maar het eerste doelpunt was na een minuut of 10 voor ons en kwam op naam van Moniek. Toen HCAS de 1-1 erin wist te leggen, waren wij er als de kippen bij en binnen enkele minuten lag de 2-1 erin. Na een mooie aanval was de eer tot afronding aan Charlotte. Net voor rust wisten we ons goede spel nogmaals te belonen en konden we met een marge van 2 doelpunten de rust in, na een doelpunt van wederom Moniek.

 

Het was uiteraard de kunst om het goede spel en de voorsprong in de tweede helft vast te houden en we wisten dat HCAS fel uit de kleedkamer zou komen. Ondanks dat HCAS de tweede helft wat meer begon te drukken, verliep ook de tweede helft goed. Tot de laatste 10 minuten.. was het stress om de voorsprong te bewaken? Wie zal het zeggen, maar ons spel werd op het eind wat paniekerig. We kwamen er nog maar lastig uit. 7 minuten voor het eind resulteerde dit in de 3-2 en je voelt de bui al hangen: enkele minuten voor tijd viel ook de 3-3..

 

Eén punt is binnen, maar het hadden er 3 moeten zijn. Of het hadden er 3 moeten zijn, maar één punt is in ieder geval binnen? Na een flink baalmoment kiezen wij voor het tweede. Een punt is binnen, kop op, moi fiske gevierd en op naar volgende week. Uiteraard weer dank voor een ieders support!

 

Aanstaande zondag mogen wij niet op ons mooie, officieel geopende veldje spelen, maar gaan we op naar Rosmalen. Voor onze trouwe supporters en uiteraard wie wil, tot zondag!

 

PS. Voor wie onze hockeykunsten van zondag nog even wil (na)bewonderen: bekijk de foto’s hier!

http://fotocuijk.nl/hockey-2018-2019/civicum-d1-hcas-d1

Inloggen
Contact
Correspondentieadres
C.M.H.C. CIVICUM
Postbus 63
5430 AB Cuijk

Clubadres
Sportpark
'De Groenedijkse Kampen'
Sportlaan 7
5431 AP Cuijk

(0485) 314574
Nieuwsbrief