Teams & schema's
Selecteer een team
Selecteer een schema
Uitslagen
D2 Mixed Hockey Club Heesch D2 1-5
H2 V.M.H.C. Geel-Zwart H3 1-9
Vet A Nuenen HB 3-7
Alle verslagen  Alle uitslagen
Agenda
28-8  Clinic Kampong voor E8 en
31-8  Oefenwedstrijden 11-tallen
Hele agenda


terug naar vorige pagina


Dames 1- Rosmalen D1 : 0 - 3 
 

Rosmalen D1 – Civicum D1 3-0 (0-0)
We mochten deze zondag aantreden tegen de nieuwe nummer 2 Rosmalen. De vorige keer hadden wij op eigen veld 2-3 van deze ploeg verloren. Er waren dus kansen te behalen. 
De eerste helft hebben we sterk gehockeyd. We bleven in onze organisatie hockeyen en oefende druk uit op de tegenstander. Beide teams creëerde wat kansen, maar een doelpunt bleef uit. We gingen dan ook met 0-0 de rust in.
In de rust waren we dan ook van mening dat we goed aan het hockeyen waren en dat we dit spel zo moesten behouden. 
Het eerste kwartier van de tweede helft hebben we dit spel dan ook weten te behouden, waarna dan  helaas toch een tegendoelpunt viel. 1-0 voor Rosmalen. We probeerde ons terug te vechten in de wedstrijd, maar helaas leverden we veel ballen in en kwamen we er niet voldoende meer uit. Nadat we in de laatste 10 minuten een hele reeks strafcorners tegen kregen viel dan ook uit de rebound de 2-0 voor Rosmalen. In de laatste paar minuten tikte zij ook nog de 3-0 in de goal. Ondanks het verlies, mogen we tevreden zijn over voornamelijk de eerste helft van de wedstrijd. We hebben goed stand gehouden en zijn niet zomaar weggespeeld. 
Aankomende zondag mogen we dan ook aantreden op eigen veld tegen Geel Zwart D1, de nummer 9 in onze competitie. Waarvan we uit 2-3 gewonnen hebben! Hier liggen dan ook zeker kansen voor ons. We kunnen alle support gebruiken, tot zondag!

Inloggen
Contact
Correspondentieadres
C.M.H.C. CIVICUM
Postbus 63
5430 AB Cuijk

Clubadres
Sportpark
'De Groenedijkse Kampen'
Sportlaan 7
5431 AP Cuijk

(0485) 314574
Nieuwsbrief