Teams & schema's
Selecteer een team
Selecteer een schema
Uitslagen
D2 Mixed Hockey Club Heesch D2 1-5
H2 V.M.H.C. Geel-Zwart H3 1-9
Vet A Nuenen HB 3-7
Alle verslagen  Alle uitslagen
Agenda
28-8  Clinic Kampong voor E8 en
31-8  Oefenwedstrijden 11-tallen
Hele agenda


terug naar vorige pagina


Dames 1- SMHC De Hopbel D1 : 1 - 4 
 

Civicum D1 – Hopbel D1: 1-4 (1-2)

Gisteren stond Hopbel D1, de huidige nummer 1, op het programma. Mark herinnerde ons dat we vorig jaar tegen hun mooie wedstrijden hebben gespeeld. Er was dus niks te verliezen, ook vandaag vielen er punten te pakken.

We begonnen vol goede moed aan de eerste helft. Over het hele veld straalden we energie uit. We zaten goed op de man en probeerden elkaar het zo makkelijk mogelijk te maken. Na enkele minuten speeltijd werd dit ook beloond. Een mooie onderschepping eindigde bij Sophie die de bal snoeihard de goal in sloeg. 1-0! Op naar de 2e goal. Helaas wisten we die niet te maken en Hopbel echter wel. Door een hoge bal en een strafcorner wist Hopbel de stand om te buigen naar 1-2..

In de rust werden nog even de puntjes op de i gezet. We stonden goed te spelen en moesten dit volhouden. Punten halen was nog steeds mogelijk.

Na rust lieten we echter wat meer ruimte vallen. Hopbel wist hier goed gebruik van te maken en kon hierdoor de stand uitbreiden. Toch hing ook een doelpunt voor ons in de lucht, maar we wisten de bal niet over de lijn te krijgen. Helaas wist Hopbel dit nog wel eens te doen en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 overwinning voor Hopbel.

Ondanks het verlies zijn we tevreden over ons spel. Vol goede moed gaan we deze week weer kei hard trainen om hopelijk zondag de punten mee naar Kuuk te nemen. We spelen dan uit tegen HOD. We hopen jullie ook dan weer te zien!

Inloggen
Contact
Correspondentieadres
C.M.H.C. CIVICUM
Postbus 63
5430 AB Cuijk

Clubadres
Sportpark
'De Groenedijkse Kampen'
Sportlaan 7
5431 AP Cuijk

(0485) 314574
Nieuwsbrief